Välkommen till

Ottenfelt Bygg & Interirör AB

Takbyte Helsingborg

Erhåll hjälp med takbytet

Behöver du i Helsingborg med omnejd hjälp med ditt takbyte är du välkommen till oss. Bygg- och renoveringsprojekt kan skilja sig åt men oavsett dess omfattning kan vi på Ottenfelt Bygg & Interiör stolt säga att vi kan hantera ditt projekt. Du som kund ska kunna känna dig trygg med att anlita oss för ditt takbyte. Därför kommer vi under projektets gång arbeta med en god kommunikation oss emellan. På så sätt kommer du kunna få precis den hjälpen du önskar.

10 år i branschen

Ottenfelt Bygg & Interiör är ett etablerat företag i byggbranschen. Tack vare mångårig erfarenhet och bred kunskap kan vi erbjuda diverse tjänster inom bygg och renovering, bland annat takbyte. Vår utgångspunkt i Helsingborg gör att vi finns tillgängliga för stora delar av Skåne. Tveka inte att höra av dig ifall du har några frågor eller önskar en offert.

Takbyte Helsingborg

Med många års erfarenhet i branschen kan vi på Ottenfelt Bygg & Interiör med säkerhet säga att vi kan ett och annat inom bygg. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med ett takbyte. Hos oss finns kompetensen som krävs. I vårt arbete prioriterar vi kvalitativt arbete och nöjda kunder. Därmed kommer vi vara lyhörda för dina önskemål och behov. Som kund kommer du därför få den hjälpen som just du är i behov av. Med vårt arbete utgår vi från Helsingborg men vi är aktiva i hela Skåne.

VÅRA TJÄNSTER

ASCHEBERGSGATAN 14 A, 254 39 Helsingborg
Takbyte Helsingborg
076-239 49 79