Välkommen till

Ottenfelt Bygg & Interirör AB

Altan Helsingborg

Erhåll hjälp med altanbygget

Söker du i Helsingborg med omnejd efter hjälp med bygget av din altan är du välkommen till oss. Byggprojekt kan skiljas åt men vare sig omfattning kan vi på Ottenfelt Bygg & Interiör stolt säga att vi kan hantera stora som små projekt. Du som kund ska känna dig säker med att anlita oss för bygget av din altan. Därför kommer vi under projektets gång arbeta med en god kommunikation oss emellan. På så sätt kommer du kunna få precis den hjälpen du önskar.

10 år i branschen

Ottenfelt Bygg & Interiör är ett etablerat företag i byggbranschen. Tack vare mångårig erfarenhet och bred kunskap kan vi erbjuda diverse tjänster inom bygg och renovering, bland annat altanbygge. Vår utgångspunkt i Helsingborg gör att vi finns tillgängliga för stora delar av Skåne. Tveka inte att höra av dig ifall du har några frågor eller önskar en offert.

Altan Helsingborg

Med många års erfarenhet i branschen kan vi på Ottenfelt Bygg & Interiör med säkerhet säga att vi kan det mesta inom bygg. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med att bygga en altan. Hos oss finns den kunskap som krävs för altanbygget. I vårt arbete prioriterar vi kvalitativt arbete och nöjda kunder. Därmed kommer vi vara lyhörda för dina önskemål och behov. Som kund kommer du därför få den hjälpen som just du är i behov av. Med vårt arbete utgår vi från Helsingborg men vi är aktiva i hela Skåne.

VÅRA TJÄNSTER

ASCHEBERGSGATAN 14 A, 254 39 Helsingborg
Altan Helsingborg
076-239 49 79