Välkommen till

Ottenfelt Bygg & Interirör AB

Köksrenovering Helsingborg

Det mesta inom bygg

Behöver du i Helsingborg med omnejd hjälp med din köksrenovering är du välkommen till oss. Bygg- och renoveringsprojekt kan skilja sig åt men oavsett omfattning kan vi på Ottenfelt Bygg & Interiör stolt säga att vi kan hantera ditt projekt. Du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss för din köksrenovering. Därför kommer vi under projektets gång arbeta med en god kommunikation oss emellan. På så sätt kommer du kunna få precis den hjälpen du önskar.

10 år i branschen

Ottenfelt Bygg & Interiör är ett etablerat företag i byggbranschen. Tack vare mångårig erfarenhet och gedigen kunskap kan vi erbjuda olika tjänster inom bygg och renovering, bland annat köksrenovering. Vår utgångspunkt i Helsingborg gör att vi finns tillgängliga för stora delar av Skåne. Tveka inte att höra av dig ifall du har några frågor eller önskar en offert.

Köksrenovering Helsingborg

Med många års erfarenhet i branschen kan vi på Ottenfelt Bygg & Interiör med säkerhet säga att vi kan ett och annat inom bygg. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp med en köksrenovering. I vårt arbete prioriterar vi kvalitativt arbete och nöjda kunder. Därmed kommer vi vara lyhörda för dina önskemål och behov. Som kund kommer du därför få den hjälpen som just du är i behov av. Med vårt arbete utgår vi från Helsingborg men vi är aktiva i hela Skåne.

VÅRA TJÄNSTER

ASCHEBERGSGATAN 14 A, 254 39 Helsingborg
Köksrenovering Helsingborg
076-239 49 79